20.08.2018 ТЕНДЕР НА ПОСТАЧАННЯ ПОЛІГРАФІЧНОЇ ТА СУВЕНІРНОЇ ПРОДУКЦІЇ ДЛЯ РОБОТИ НАЦІОНАЛЬНОГО СТЕНДУ НА МІЖНАРОДНІЙ ВИСТАВЦІ 2018 CHINA INTERNATIONAL IMPORT EXPO

ТЕНДЕР НА  ПОСТАЧАННЯ ПОЛІГРАФІЧНОЇ ТА СУВЕНІРНОЇ ПРОДУКЦІЇ ДЛЯ РОБОТИ НАЦІОНАЛЬНОГО СТЕНДУ НА МІЖНАРОДНІЙ ВИСТАВЦІ 2018 CHINA INTERNATIONAL IMPORT EXPO

Назва проекту: GO CHINA POSM & GIFTS

Місце реалізації проекту: Україна, КНР.
Строки виконання: до 20.10.2018.
Відповідальна особа: Олександра Кащина, асистент проекту, Офіс з просування експорту.
Початок проекту: 03.09.2018 (орієнтовно).

Винагорода: визначається, виходячи з обсягів тиражу відповідної групи продукції відповідно до узгоджених сторонами кошторисів.

Права інтелектуальної власності на створені продукти: продукт є створеним на замовлення у розумінні Закону України «Про авторське право та суміжні права».

Мета проекту: постачання якісних друкованих матеріалів та сувенірної продукції для роботи Національного стенду на Виставці.

Завдання для постачальника:

-  Здійснити постачання узгодженого з Замовником переліку поліграфічної та сувенірної продукції належної якості у повному обсязі у затверджені сторонами терміни.
-  Виробництво продукції: КНР
-  Місце поставки продукції: Шанхай (КНР)
-  Запропонувати Замовнику варіанти оригінальної сувенірної продукції категорії «стандарт» та «VIP» для почесних гостей та відвідувачів Виставки (по 3 зразки кожної категорії, орієнтовний тираж – 500 екземплярів кожного виду)
-  Надати Замовнику кошторис на виготовлення та поставку у Шанхай такої продукції (тираж – 500 екземплярів кожного виду):

1) Брошюра 200*200 мм, обкладинка: папір – 350 гр. крейдовий матовий, друк 4+4 (двосторонній, повно кольровий); Блок: папір – 170 гр. крейдовий матовий, друк – 4+4 (двосторонній повно кольровий), 28 сторінок. Скріпленні – 2 скоби.

2) Слеп-браслет, USB флеш-накопичувач: матеріал корпусу: силікон; Інтерфейс: USB 2.0; фактичний розмір: 250*22,5*2,5 мм; обсяг пам’яті: 8 Гб. Нанесення логотипу: повнокольрове.

Під час реалізації завдання взяти до уваги особливі вимоги до продукції, адресованої споживачу з КНР

 

КВАЛІФІКАЦІЯ КОМПАНІЇ:

  • Досвід роботи у сфері виробництва поліграфічної та сувенірної продукції: від 3 років
  • Наявність успішних проектів, реалізованих на замовлення міжнародних компаній та неурядових інституцій
  • Наявність проектної команди, готової приступити до роботи над проектом негайно після підписання договору
  • Репутація у бізнесі: відкритість, наявність офіційного вебсайту, рекомендацій
  • Можливість отримувати платежі від неурядової неприбуткової організації – резидента України

Наявність можливості виготовити замовлену продукцію на території КНР розглядатиметься Замовником як суттєва конкурентна перевага.

Компанії, що бажають взяти участь у тендері та відповідають зазначеним вище критеріям, повинні надати свою тендерну пропозицію, яка складається з таких елементів:

1.  Презентація компанії: загальна інформація про компанію, портфоліо, організаційна структура, контактна особа, уповноважена представляти компанію у тендері
2.  Відгуки клієнтів щодо успішно реалізованих проектів (як мінімум, 3)
3.  Виконане технічне завдання, що включає: пропозиції щодо варіантів сувенірної продукції (див.вище) з відповідним кошторисом та зазначенням термінів виконання замовлення, а також кошторис на виготовлення запропонованих Замовиником 2-х варіантів сувенірної продукції з зазначенням термінів виконання замовлення.

Наданий кошторис має включати всі податки, обов’язкові платежі, а також поставку продукції до м.Шанхай.

Будь ласка, надсилайте будь-які запити щодо Вашої тендерної пропозиції не пізніше як до 14:00 23 серпня 2018 року на адресу електронної пошти: OKashchyna@epo.org.ua

Будь-ласка, надсилайте Ваші тендерні пропозиції, що включають всі перелічені вище елементи, з зазначенням теми листа: GO CHINA POSM & GIFTS на адресу OKashchyna@epo.org.ua не пізніше 17.00 за Київським часом 30 серпня 2018 року.

 

Довідково

China International Import Expo 2018 – міжнародна виставка, яка проходитиме з 5 по 10 листопада 2018 року у Шанхаї (КНР). Це перша міжнародна виставка Китаю, що орієнтована на імпорт. Для українських виробників це можливість бути серед перших, хто представить свої продукти та послуги цьому ринку та суміжних ринках.

У наступні п’ять років Китай планує імпортувати продуктів і послуг на суму понад 10 трлн доларів США. Серед пріоритетних для імпорту товарів та послуг, з якими Китай запрошує приїхати на виставку: промислове обладнання, побутова техніка, автомобільний транспорт, одяг та споживчі товари, харчова та аграрна продукція, медичне обладнання та продукція, а також послуги у сфері туризму, новітніх технологій, культури та освіти, проектування та дизайну, аутсорсингу.

Програма реалізується за підтримки ЄБРР у рамках ініціативи EU4Business Європейського Союзу.