EPO дайджест №6/2018

 

Новий дайждест подій та можливостей для бізнесу від Офісу з просування експорту.

Digest №6 - це підбірка анонсів заходів, запитів від іноземних компаній на пошук постачальників в Україні та посилання на корисні статті і публікації, підготовлені за останній місяць Офісом з просування експорту.

МОЖЛИВОСТІ ДЛЯ ВАШОГО БІЗНЕСУ

 

Відкрийте для себе ринок Туреччини!

Запрошуємо українські компанії взяти участь у торговій місії до Стамбулу, яка відбудеться з 5 по 7 вересня 2018 року. Делегацію очолить Перший віце-прем’єр-міністр – Міністр економічного розвитку та торгівлі України Степан Кубів.

Участь у місії відкрита для усіх компаній, зацікавлених у виході на ринок Туреччини. Пріоритет надається компаніям, що працюють в секторах відновлювальної енергетики, машинобудування та технологій.

 

 

Збираємо делегацію у Торгову місію в Німеччину!

Запрошуємо українських виробників продуктів харчування в бізнес-делегацію Торгової місії до Німеччини, яка відбудеться 17-20 вересня 2018 року у Мюнхені.

До участі запрошуються виробники наступних категорій продуктів: цукерки і випічка, готові м’ясні вироби і соуси, соки і джеми, молочні продукти і конфітюри, готові до вживання ягоди і фруктів та інших продуктів харчування!

 

ОСВІТНІ МОЖЛИВОСТІ

 

Дізнайтесь все про експортні можливості в Німеччині!

10 липня, з 16:00 до 18:00, запрошуємо виробників готових до вживання харчових продуктів на подію Absorb Germany Trade Opportunities, де  ви дізнаєтесь все про експорт цієї продукції на ринок Німеччини від провідних фахівців та консультантів. Останній термін реєстрації – 8 липня.

 

АНАЛІТИКА ТА ПУБЛІКАЦІЇ

 

Австрія. Огляд ринку

 

 

Дізнайтесь більше про експорт овочів, фруктів та зернових до Норвегії!

 

ПРОПОЗИЦІЇ СПІВПРАЦІ

 

Сорсингова платформа: тут імпортери шукають українських постачальників

Щомісяця до Офісу звертаються іноземні компанії, які бажають купувати українську продукцію чи послуги і шукають надійних постачальників. Для автоматизації цього процесу у квітні ми запустили спеціалізовану онлайн-платформу, яка дозволяє іноземним компаніям легко знайти свого бізнес-партнера в серед зареєстрованих українських компаній  та встановити безпосередній контакт. 

Реєструйтесь!  Можливо, зараз імпортери шукають саме вашу продукцію чи послуги.

 

 

Стань постачальником для IKEA!

Вже другий рік поспіль шведський меблевий дилер проводить переговори, щодо потенційного партнерства з українськими компаніями.

Цього року, в рамках Шведсько-Українського Бізнес-форуму Офіс з просування експорту організував зустрічі з представниками IKEA для понад 25 представників української меблевої галузі та товарів побутового призначення.

Українські виробники, зацікавлені в співпраці з IKEA Range & Supply, можуть повідомити компанію онлайн про свою зацікавленість, подавши електронну аплікаційну форму, розміщену на сайті IKEA.

 

Детальніше ознайомитися з EPO Digest №6.


  Офіс з просування експорту – консультативно-дорадчий орган

  Міністерства економічного розвитку і  торгівлі України.

  Наша стратегічна мета - сприяти міжнародній конкурентоздатності

   України, розвиваючи експортні компетенції українського бізнесу.