Фонд підтримки реформ в Україні підписав Угоду про партнерство з Agriteam Canada Consulting Ltd.

Громадська спілка «Фонд підтримки реформ в Україні» підписала Угоду про партнерство з Agriteam Canada Consulting Ltd. Співробітництво між організаціями проходитиме в рамках реалізації проекту EDGE«Проекту експертної підтримки врядування та економічного розвитку» – за підтримки Міністерства закордонних справ, торгівлі і розвитку Канади та Посольства Канади в Україні.

Проект EDGE є спільним українсько-канадським проектом технічної допомоги, що сприяє реалізації зобов’язань Уряду України щодо запровадження комплексних реформ у країні відповідно до державних програм, національних та міжнародних угод.

Мета проекту:

Головною ціллю проекту є допомога Україні у досягненні поставленої нею мети – створенні більш ефективної та прозорої системи влади, що відповідає вимогам українських громадян до якісної влади, та досягненні процвітання через економічний розвиток.
Кожна ініціатива в рамках проекту зосереджуватиметься на якомусь конкретному аспекті управлінської чи економічної реформи, але водночас буде спрямована на посилення співпраці та взаємодії між різними установами та в їх структурі, сприяння громадян громадянської активності, зменшення корупції та підвищення прозорості.