Шостий випуск Дайджесту від Export Promotion Office

EPO Digest - це підбірка корисної інформації, напрацьованої Офісом за останній місяць, щоб допомогти вашій компанії у виході на іноземні ринки: анонси заходів, запити від іноземних компаній на пошук постачальників в Україні, посилання на корисні статті та публікації.

Гортайте нижче і відкривайте нові можливості. Приємного читання!

 

ЗАХОДИ ОФІСУ ДЛЯ НОВИХ МОЖЛИВОСТЕЙ

 

Бізнес-візит української делегації до ОАЕ в рамках харчової виставки Gulfood 2018

КОЛИ: 17 – 21 лютого 2018 року

Офіс з просування експорту при Міністерстві економічного розвитку в партнерстві з Київською Торгово-промисловою палатою запрошує українські компанії взяти участь у візиті до м.Дубаї, ОАЕ у складі бізнес делегації з 17 – 21 лютого 2018 року для відвідування найбільшої міжнародної виставки продуктів харчування, напоїв, обладнання для готельно-ресторанного бізнесу та кулінарії Gulfood 2018.

Реєстрація відкрита до 19 січня 2018 року.

 

 

Торгова місія до Нігерії та Гани відбудеться у березні 2018 року

КОЛИ: 19 – 24 березня 2018 року

Плануєте вихід на ринок Африканського континенту? Пропонуємо разом з нами вивчити ринок однієї з найбільших економік країн Африки Нігерії та Гани. Офіс з просування експорту при Міністерстві економічного розвитку і торгівлі України у співпраці з Міністерством закордонних справ України запрошує українських виробників приєднатися до торгової місії до Нігерії та Гани, яка відбудеться з 19 по 24 березня 2018 року.

Реєстрація відкрита до 31 січня 2018 року.

 

 

Розшукуються 300 багатообіцяючих компаній з експортним потенціалом

Офіс з просування експорту запрошує українські компанії взяти участь у спецвипуску «Ukrainian Top Exporters 2018» від Журналу БІЗНЕС та Український Бізнес Хаб для представлення експортного потенціалу України на Annual Investment Meeting 2018 (AIM) в Дубаї - провідній світовій платформі для прямих іноземних інвестицій.

Заявки на участь у спецвипуску приймаються до 12 лютого 2018 року!

 

ІСТОРІЇ УСПІХУ

 

Експортна історія успіху “Компанії Ензим” або львівське коріння європейського хліба

Ми продовжуємо серію історій успіхів українських експортерів, які діляться досвідом успішного освоєння зовнішніх ринків. Наш наступний співрозмовник – українська “Компанія Ензим” – найбільший виробник хлібопекарських дріжджів в Україні та серйозний гравець на європейському рівні. Про те, як компанія торувала шлях на експорт та стала візитною карткою України на міжнародному ринку дріжджів, розповідає керівник експортного відділу ПрАТ «Компанія Ензим» Леся Ходаковська.

 

СТАТТІ ТА ПУБЛІКАЦІЇ

 

Інструмент GPA та як стати успішним у міжнародних публічних тендерах

Міжнародні публічні закупівлі GPA - дієвий інструмент виходу на зовнішні ринки. Команда Офісу з просування експорту, яка наразі має найбільшу експертизу з питань міжнародних публічних закупівель в Україні, у матеріалі для видання Журнал "БИЗНЕС" ділиться порадами та розказує, як правильно готуватися до участі в міжнародних тендерах українським бізнесменам.

 

ПРОПОЗИЦІЇ СПІВПРАЦІ

 

Експортні можливості для виробників сої та соєвої олії, льону, деревини з дубу та березової фанери

Іноземні імпортери знову дивляться у бік України. Компанія з Південної Кореї, яка спеціалізується на імпорті продуктів харчування та кормів з усіх країн, шукає постачальника сої, харчової соєвої олії, а також лляного насіння. Компанія, що імпортує та реалізує всі види деревини та плитних матеріалів, шукає виробників дубової деревини та березової фанери.

 

 

Експортні можливості з EEN для виробників меду

Румунська компанія, що є лідером з виробництва та переробки меду, шукає постачальників або прямих виробників цього продукту для задоволення постійного попиту найважливіших ритейлерів у Румунії, таких як Kaufland, Carrefour, Metro, Selgros, Penny XXL Mega Discount, Lidl Romania та інші.

 

 

Експортні можливості для виробників дерев’яних іграшок

Голландська креативна компанія, яка розробляє дерев’яні розвиваючі еко-іграшки шукає виробничого партнера з досвідом лазерної обробки виробів з дерева.

Експортні можливості для склодувних підприємств

Румунська косметична компанія, що спеціалізується на виробництві 100% натуральної косметики для обличчя та догляду за тілом, шукає міжнародних виробників скляних косметичних контейнерів різних розмірів.

 

 

Eкспортні можливості з EEN для підприємств хімічної та фармацевтичної галузей

Китайська компанія, яка спеціалізується на розробці та виробництві фармацевтичної сировини, функціональних харчових продуктів, та харчових продуктів для здоров’я, розширює власний бізнес та шукає постачальника схожої продукції у Європі для довгострокової співпраці.

 

ОСВІТНІ МОЖЛИВОСТІ ДЛЯ ЕКСПОРТЕРІВ

 

Export Revolution Ukraine: реєстрація на курс для експортерів-початківців продовжується

Ми раді повідомити, що реєстрація на курс для експортерів-початківців продовжується до березня 2018 року! Отримайте миттєвий доступ до веб-платформи вже зараз, пройшовши швидку процедуру реєстрації за посиланням та долучайтесь до понад 350 українських компаній-учасниць освітньої програми, спеціально розробленої Інститутом маркетингу Естонії спільно з Офісом з просування експорту за підтримки Міністерства економічного розвитку і торгівлі України.

 

 

Молоді українські МСБ мають шанс пройти стажування в європейських компаніях

Збираєтесь відкрити власну справу чи вже почали перші кроки в бізнесі? Європейська програма міжнародного обміну для підприємців Erasmus for Young Entrepreneurs пропонує молодим підприємцям пройти стажування в успішних європейських компаніях та отримати корисні навички для започаткування та / або успішного ведення власного бізнесу в Європі.

 

 

Тренінги для молодих креативних підприємців Creative Enterprise Ukraine

Британська Рада в Україні, спільно з британською фундацією з розвитку бізнесу та технологічних інновацій Nesta та у партнерстві з консалтинговою компанією PwC представляє тренінги для молодих креативних підприємців Creative Enterprise Ukraine. За чотири дні навчання ви отримаєте знання, що допоможуть розвинути вашу ідею чи стартап у сталий бізнес. В Україні програма стартувала у 2015 році. На сьогодні було проведено 11 тренінгів у 6 містах України. Навчання пройшли 242 підприємців.

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ ДЛЯ НАТХНЕННЯ  

  Уряд схвалив Експортну стратегію України на 4 роки, яка була розроблена Мінекономрозвитку та

  Офісом з просування експорту, за участі бізнесу та експертів. Дізнатися більше> 

 

 
 
 
 
 
 
 

  Уряди 3-ох країн розпочали спільний проект зі створення інституції з підтримки

  та просування експорту на базі Офісу з просування експорту. Дізнатися більше>

 

 

 

 

 

 
  Уряд зняв заборону з співфінансування державою національних стендів на
 
  міжнародних виставках. Дізнатися більше>

 

 

 

 

 

 
  
  Україна приєдналась до Декларації про торгівлю та розширення прав і
 
  можливостей жінок в економічній сфері. Дізнатися більше>

 

 

 
 
 
 


  Офіс з просування експорту – консультативно-дорадчий орган Міністерства економічного розвитку і

  торгівлі України.

  Наша стратегічна мета - сприяти міжнародній конкурентоздатності України, розвиваючи експортні

  компетенції українського бізнесу.