EPO дайджест №1/2018

 

Ви читаєте січневий випуск Дайджесту від Export Promotion Office. 

EPO Digest - це підбірка корисної інформації, напрацьованої Офісом за останній місяць, щоб допомогти вашій компанії у виході на іноземні ринки: анонси заходів, запити від іноземних компаній на пошук постачальників в Україні, посилання на корисні статті та публікації. 

Гортайте нижче і відкривайте нові можливості. Приємного читання!

ЗАХОДИ ОФІСУ ДЛЯ НОВИХ МОЖЛИВОСТЕЙ

 

 

Світове бізнес-кафе “Жіноче підприємництво: вихід на зовнішні ринки”

КОЛИ:12 лютого
ДЕ: м. Луцьк, вул. Б. Хмельницького, 1 (Палац культури)

Експорт починається в регіонах! Тому вже 12 лютого запрошуємо жінок-підприємниць Волинської області та м.Луцьк поговорити про експортні можливості та подолання експортних бар’єрів.

Формат “Світове бізнес-кафе” передбачає налагодження нових ділових контактів, обмін досвідом між власницями бізнесу та жінками на керівних посадах та обговорення за кавою жіночого підприємництва та виходу бізнесу на зовнішні ринки.

 

 

Експортний день у Вінниці

КОЛИ: 13 лютого
ДЕ: м. Вінниця вул. Соборна, 70, 4 поверх.

13 лютого запрошуємо підприємців Вінниччини на “Експортний день”, в рамках якого ми шукатимемо спільні рішення для розвитку експортного потенціалу регіону та проведемо освітній семінар на тему експортного маркетингу, а також розкажемо про нові інструменти пошуку партнерів та виходу на зарубіжні ринки. Реєстрація відкрита до 6 лютого 2018 року.

 

ОСВІТНІ МОЖЛИВОСТІ ДЛЯ ЕКСПОРТЕРІВ

 

 

Запущено освітню онлайн платформу для експортерів-початківців

Офіс з просування експорту при Мінекономрозвитку спільно з Інститутом маркетингу  Естонії запустив освітню онлайн платформу, реалізовану в рамках навчального курсу Export Revolution Ukraine для експортерів-початківців. Відтепер усі матеріали курсу знаходяться на одній сторінці: відеозаписи вебінарів, супровідні матеріали, історії з досвіду естонських компаній при виході на експорт (Case Studies), тексти та матеріали до самопідготовки. Платформа є абсолютно безкоштовною для всіх бажаючих,  за умови реєстрації.

 

 

Відкрито реєстрацію на семінари з тренерами програми Export Revolution Ukraine

В рамках освітньої програми Export Revolution Ukraine в м. Києві 22.02, 20.03 та 25.04 заплановано три семінари з тренерами програми - експертами в області маркетингу, продажів, логістики, бізнес-планування та організації бізнес-зустрічей закордоном. Оберіть одну із запропонованих тем та відправляйте попередню заявку на участь!  Через обмежену кількість місць підтвердження будуть розсилатися не раніше 10 лютого.

 

СТАТТІ ТА ПУБЛІКАЦІЇ

 

 

Експортери в пошуках підтримки: як допомогти виходу на нові ринки

"Упевненість експортувати виникає тоді, коли є знання, вміння, є інформація, тобто розуміння ринку, якщо є партнери чи перевірені контакти в країні експорту та експертна підтримка. Це все додає сміливості компаніям виходити на нові ринки, і для цього працює Офіс з просування експорту, котрий надає послуги експортерам різного рівня готовності." Про зміни в сприйнятті експорту, короткі підсумки минулого року та чим саме Офіс вже допоміг українському бізнесу розповідає Керівник Офісу з просування експорту Мар'яна Каганяк в матеріалі видання "Європейська правда".

 

 

Як розпочати експорт: крок перший

Перший крок підготовки компанії до виходу на зовнішні ринки - це критична оцінка готовності підприємства до експортної діяльності. Яким чином це краще зробити та які інструменти можуть вам у цьому допомогти - читайте у серії публікацій від Керівника відділу експортного консалтингу Офісу з просування експорту Сергія Малиновського на Дело.UA

 

 

Індія в полі зору українського бізнесу (Ukrainian companies eye India)

Українські експортери поступово розширюють свій експортні горизонти в сторону Азійських ринків, які мають величезний потенціал зростання. Підтвердженням цього стала одна з наймаштабніших українських торгових місій до Індії восени 2017 року, організована Офісом з просування експорту та Мінекономрозвитку за сприяння та підтримки Western NIS Enterprise Fund (WNISEF). Про потенціал індійського ринку, тенденції та підсумки місії ділиться менеджер WNISEF Віталій Бігдай у матеріалі видання Business Ukraine

 

Детальніше ознайомитися з EPO Digest №1.


  Офіс з просування експорту – консультативно-дорадчий орган Міністерства економічного розвитку і

  торгівлі України.

  Наша стратегічна мета - сприяти міжнародній конкурентоздатності України, розвиваючи експортні

  компетенції українського бізнесу.