Оголошуємо конкурс на відбір постачальника послуг для проведення Форуму “Жінки. Бізнес. Відновлення”

Конкурс на відбір постачальника послуг для проведення Форуму “Жінки. Бізнес. Відновлення”

Громадська спілка «Фонд підтримки реформ в Україні» в рамках проєкту “UA2012 фаза ІІ: Відродження бізнесу в Україні” “Програма підтримки підприємиць в Україні «Зростай”, який фінансується UK International Development від уряду Великої Британії запрошує постачальників послуг взяти участь у конкурсі на проведення Форуму “Жінки. Бізнес. Відновлення”, що включатиме: організацію кейтерингу на 100 осіб; надання відповідно облаштованого приміщення для проведення Форуму, в т.ч. майстер-класів та виставки товарів і послуг українських підприємиць.

Кількість учасників/-ць Форуму до 100 осіб.

Дата проведення Форуму: 1 та 2 березня 2024 року.

Місце проведення: м. Київ (Україна).

Вимоги до учасників конкурсу: до участі запрошуються суб‘єкти підприємницької діяльності, належним чином зареєстровані за законодавством України; мають досвід у виконанні подібних завдань та відповідні КВЕД; мають можливість надати послуги у вказану дату проведення Форуму “Жінки. Бізнес. Відновлення” (1 та 2 березня 2024 року), та можливість надати оригінали супроводжуючих документів з печаткою та підписом (договір про надання послуг, рахунок-фактура, акт виконаних робіт, тощо).

Перевага у відборі надаватиметься постачальникам послуг, які зможуть:

  • надати послуги Кейтерингу;
  • надати послуги з оренди приміщення для проведення Форуму, яке облаштоване укриттям та доступне для маломобільних груп населення;
  •  надати необхідне облаштування для проведення Форуму (меблі, сцена тощо);
  • запропонувати найкраще співвідношення ціни та якості послуг, умов оплати.

Форма подання пропозиції:

Комерційна пропозиція повинна складатись із текстового файлу в форматі DOC або PDF, який містить деталі пропозиції з калькуляцією вартості послуг з підписом та/або печаткою постачальника послуг, скан-копії установчих документів (свідоцтво про державну реєстрацію юридичної особи або фізичної особи - підприємця та/або витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців ).

Просимо надсилати ваші пропозиції за адресою: zrostayggf@gmail.com до 16 лютого 2024 року включно з позначкою до теми листа “Конкурс з проведення Форуму “Жінки. Бізнес. Відновлення”.

Термін прийому комерційних пропозицій подовжено до 23 лютого 2024 року.

Чекаємо на ваші пропозиції та співпрацю!

Форум є однією з активностей у рамках проєкту Good Governance Fund «Програма підтримки підприємиць в Україні «Зростай», який фінансується UK International Development від уряду Великої Британії.