Оголошуємо конкурс на закупівлю послуг з проведення навчання для співробітників Мінекономіки України

ГС «Фонд підтримки реформ в Україні» запрошує українських надавачів освітніх послуг різних форм власності взяти участь у конкурсі на надання послуг з проведення навчання (навчальних тренінгів) для працівників Міністерства економіки України в рамках проєкту TIPSTER: «Trade, Intellectual Properties Support, and TEchnical Regulation».

Цей проєкт реалізується ГС «Фонд підтримки реформ в Україні» за фінансової підтримки уряду Німеччини в межах проєкту міжнародної співпраці ReACT4UA («Застосування та імплементація Угоди про асоціацію між ЄС та Україною у сфері торгівлі»), виконавцем якого є німецька федеральна компанія Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH та спрямований на підвищення конкурентоспроможності та стійкості українських малих і середніх підприємств, а також організаційної спроможності Міністерства економіки України в контексті задач, що пов’язані із майбутнім вступом до ЄС.

У рамках цього конкурсу ми шукаємо підрядника, який забезпечить навчання співробітників Міністерства за такими тематиками:

  • проведення професійних переговорів;

  • ефективне управління конфліктами;

  • стресостійкість.

Термін проведення: січень-лютий 2024 року.

Кількість осіб: 10.

Формат заходу: онлайн.

Кількість годин для кожної тематики: 5 академічних годин (4 астрономічні години на день).

Кількість днів на одну тематику: 1.

Перевага у відборі надаватиметься підрядникам, які зможуть забезпечити навчання згідно з Європейською кредитно трансферно-накопичувальною системою (тобто програма навчання має передбачати надання свідоцтва про зарахування певної кількості кредитів за результатами опановування відповідним лекційним матеріалом, а також самостійної роботи слухачів).

Пропозиція повинна бути надана відповідно до аплікаційної форми, що містить інформацію про заявника, опис попередніх проєктів, детальний опис запропонованої програми та очікуваних результатів. Бюджет подається окремим файлом в форматі XLS. Аплікаційна форма та шаблон бюджету додаються:

Заповнений комплект документів надсилайте на електронну адресу office@fsr.org.ua із зазначенням в темі листа: «Проведення навчання (навчальних тренінгів) для співробітників Міністерства економіки України».

Кінцевий термін подання заявок – 26 грудня 2023 року.

Запрошуємо Вас взяти участь у цьому конкурсі та чекаємо на співпрацю!