Опитування серед малих та середніх підприємств щодо потреб у сфері інтелектуальної власності

Потреби та проблеми МСП у сфері інтелектуальної власності
Для підтримки ініціативи Міністерства економіки України щодо розроблення проєкту Національної стратегії розвитку сфери інтелектуальної власності, Фондом підтримки реформ в Україні» у співпраці з Українським національним офісом інтелектуальної власності та інновацій (УКРНОІВІ) проводиться опитування серед малих та середніх підприємств щодо їх потреб у сфері інтелектуальної власності.
Результати опитування будуть використані розробниками Стратегії для визначення пріорітетних напрямів підтримки малих та середніх підприємств. Опитування складається із 17 запитань та займе до 10 хвилин Вашого часу.
Проєкт реалізується ГС «Фонд підтримки реформ в Україні» за фінансової підтримки уряду Німеччини в межах проєкту міжнародної співпраці ReACT4UA («Застосування та імплементація Угоди про асоціацію між ЄС та Україною у сфері торгівлі»), виконавцем якого є німецька федеральна компанія Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Проєкт спрямований на підвищення конкурентоспроможності та стійкості українських малих і середніх підприємств, особливо з огляду на вступ до ЄС.